19 mai 2008

A walk to remember(2002)


O iubire de neuitat(2002)
In rolurile principale:Mandy Moore, Shane West
Gen:Drama, Romance

Povestea ii are ca personaje principale pe Landon Carter, un baiat rebel dintr-un liceu din Beaufort, si pe Jamie Sullivan-fiica predicatorului care vede numai lucrurile bune din oameni.
Landon si gasca lui rad intotdeauna de tanara fata, pe care o numesc Fecioara Maria, datorita credintei si devotamentului ei pentru lucrurile pe care le face. Actiunea gastii lui Landon de a parea cat mai rebeli, se incheie prost si aceasta este pedepsit sa faca in weekend meditatii cu copii cu malformatii, si sa ia parte la piesa scolii, unde este implicata si Jamie. Petrecand tot mai mult timp impreuna, acesta ajunge sa se indragosteasca de tanara fata pe care, pana acum, o considera o ciudatenie. Povestea de dragoste este minunata, cuprinzand cat mai multe detalii, Landon ii indeplineste dorintele acesteia: ii tatueaza un fluture pe umarul stang, o duce in doua locuri deodata, totul pana la aflarea vestii ca aceasta are leucemie. Cei doi incearca sa depaseasca si sa lupte, insa singurul lucru pe care il mai pot face este sa se casatoreasca in biserica unde s-au casatorit parintii lui Jamie. In final, moartea acesteia nu este aratata, facandu-se imediat trecerea de la fiinta in nefiinta. Ultimele cuvinte ale actorului principal au fost"Dragostea noastra este ca vantul, nu se vede, dar se simte".

Filmul impresioneaza prin lectiile de viata, prin citatele si replicile pe care cei doi le pronunta, prin povestea de dragoste care ramane eterna in sufletele lor, prin infruntarea mortii prin iubire. Vi-l recomandam cu placere!

Trailer A walk to remember



Tag’uri:Subtitrari, Comentarii, filme 2008, filme noi, premii oscar,cannes film festival,movie theater,celebrity movie,free movie,movie reviews, movie trailer, A WALK TO REMEMBER.



Cei care au mai vorbit despre acest film:
Spuse
Cinemarx
Yuppy
Filme Tari

Puteti descarca subtitrarea filmului A walk To remember AICI

1 comentarii:

Anonim spunea...

stie careva daca acest film va fi difuzat la vre-un cinematograf din Bucuresti in 2008 ? va rog din tot sufletul sa imi spuneti daca stiti ceva la id-ul gaby_vip14 ! imi doresc extrem de mult sa vad acest film la cinematograf alaturi de o persoana anume ! va rog foarte mult sa ma ajutati ! multumesc !