16 august 2008

Twilight (2008)

Twilight

Povestea dragostei imposibile, un fel de romeo si julieta, doar ca in loc de o relatie intre doi oameni avem parte de o relatie intre un vampir nemuritor si o fata, bineinteles muritoare. Bella Swan(Kristen Stewart) a fost din totdeauma rebela si un pic diferita de restul fetelor chic din Pheonix, Arizona unde a fost la liceu. Atunci cand mama sa se recasatoreste si o trimite sa locuiasca cu tatal sau, intr-un mic orasel numit Forks din statul Washington, Bella nu crede ca va avea parte de schimbari majore. Soarta avea sa il aduca in calea ei pe fermecatorul Edward Cullen(Robert Pattinson), un baiat ca nimieni altul, inteligent si care o poate citi ca pe o carte. La scurt timp se aprinde flacara pasiunii dragostei lor neortodoxe, neortodoxe pentru ca Edward era vampir inca din anul 1918. De atunci acesta isi tot astepta sufletul pereche, dar acum avandu-l gasit are parte de o mare surpriza. Inamicii sai din lumea imortalilor s-au intors in oras si o vaneaza pe Bella. Va reusi dragostea lor sa depaseasca toate aceste obstacole? Desi pare mai mult un film romantic, acesta este mai mult un thriller cu tente de horror. Vizionare placuta!

Trailer Twilight:

Tag’uri: Comentarii, filme 2008, filme noi, premii oscar,subtitrari, programe, jocuri, poze, muzica, stiri, online, forum, bancuri, romania, sport, free, tv, software, movies, download, games, cd, gratis, dvd, chat, video, film, manele, filme, TWILIGHT.

5 comentarii:

Anonim spunea...

supwer TaRe FiLmUl IL AdOr SI CartEA la Fel DEfApt CaRtiLe DEabIA aStEpT sA ApAra s FiLmUl dUpA caRtEA NEw mOoN:XX:X::XX::*::si ReSTul :X:X BrAVo CEL mAI BUN fILM Cu VaMPirI DiN kAtE aM VAzUt feLiCITaRI!!

Anonim spunea...

Nu e deloc thriller filmul

Anonim spunea...

e super tare filmul abia astept sa vad partea a 2-a:P:D:D:D:):)) ,dar nu e thriller.CEL MAI BUN FILM CU VAMPIRI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anonim spunea...

de fapt exact pe ea nu o putea citi ca pe o carte si s-a indragostit de ea pt ca nu e la fel ca ceilalti oameni.oricum e tare filmul:).abia astept sa-l vad pe al doilea

Anonim spunea...

cel mai tare film pe care l-am vazut...abia ast sa apara partea a III a Eclipse.....am vazut secvente....o sa fie mortal....:X:X:X